Får vem som helst bli råd?

Företagsrankingen är nu klar och åtetigen har det gått dåligt för Norrtälje kommun. Jag önskar att jag kunde säga att det förvånar mig. Men det gör det inte alls. Under de år jag varit verksam som företagare jar jag sett otaliga exempel på hur man kvävt duktiga entreprenörer. Vem minns inte ”glass Conny”, Madi och Radio Roslagen som exempel på dessa entreptenörer.

Men när lommunalrådet Bimo Drummomd mu förklarar att anledningen till att man tappat tretton placeringar är atr företagen inte ställer tillräckligt hårda krav är nog korrekt att säga att det var det dummaste jag hört.

Norrtälje kommun saknar affärsstrategisk kompetens det är ett känt faktum men om man inte ens förstått att det är kommunen som måste lösa detta då är det nog hopplöst.

/LS

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här