Motorburen ungdom – skränande bråkstake?

Norrtälje har det största beståndet av EPA traktorer och mopedbilar i Stockholms län. Dessa fordon kan idag väga upp till två ton och vara ett fullt utväxt fordon. Det kan man dessvärre inte säga om deras förare som ofta är för omogna för att framföra dessa fordon i stadstrafik.

Inte nog med att man blockerar vägarna för andra trafikanter och ofta vägrar att flytta sig och därmed tvingar fram farliga omkörningar. Man samlas också på kvällar och nätter i tättbebyggt område för att låta sina avancerade musikanläggning störa nattsömnen för de kringboende.

Nej höj gränsen till 18 är för dessa maskiner. Då kanske förarna vuxit ifrån den omogenhet som nu tyvärr är grunden till att detta skapar problem.

Eller alternativt ta ifrån ungdomarna deras körkort om de inte sköter sig i trafiken eller i bostadsområden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här